Hey, wat leuk dat je op deze website terecht bent gekomen!
We hebben voor jongeren (leuke) filmpjes en tips verzameld om de dag door te komen. Neem bijvoorbeeld een wandeling door een museum of ga lekker dansen! Ook voor professionals en ouders hebben we interessante tips en tools verzameld om de corona crisis door te komen. Kijk vooral even rond en wie weet zit er iets leuks voor je tussen! Mis je iets of heb jijzelf iets toe te voegen? Laat het me dan weten via contact! Deze website wordt gaandeweg namelijk steeds meer gevuld, dus wees gerust er komen nog veel meer filmpjes bij! 
Blijf deze website dus checken voor nieuwe filmpjes, tips en tools!

 

JONGEREN

Ben je jong en begin je je te vervelen? Wil je bewegen, leren of relaxen?

PROFESSIONALS

Ben je een jeugd(zorg) professional en zoek je inspiratie voor groepsactiviteiten en tips?

OUDERS

Ben je een ouder en zoek je tips en/of tools om met je kinderen te praten?


ACTUEEL


Een oproep van Kalvijn, Famke en Qucee om impact te maken voor youngimpact. Help jij ook mee zoals 1497 andere impactmakers? of heb je een leuke prank zoals Kalvijn vraagt? Stuur het dan naar ons op en we zetten je op deze spot!

Quote van de dag

Denk mee en Doe mee!

Brave Young Future Bouw mee aan jouw toekomst! Wij willen graag horen hoe jij de toekomst na Corona ziet en wat jij daaraan gaat doen! 5 minuten tijd om deze vragenlijst in te vullen? https://risbo.org/braveyoungfuture/

Denk mee en doe mee! Brave Young Future is een initiatief van Fryshuset, stichting ACT, 125Procent en Risbo instituut voor onderzoek, training en advies.

Laatste nieuws

Lang leve dit waanzinnig georganiseerde land - Volkskrant

SHEILA SITALSING, Volkskrant, 18 maart 2020.Terwijl we behept zijn met een Tweede Kamerlid dat ’s morgens uitslaapt, aan een bosje lavendel snuift, daarna op Facebook iets met veel uitroeptekens en verkeerd geplaatste spaties leest, dit even later in het parlement doorvertelt als ‘de nieuwste wetenschappelijke inzichten’ met de pedanterie die Onze-Lieve-Heer heeft toebedeeld aan ’s werelds grootste narcisten, vervolgens ‘prutsers’ sist tegen de regering, van die heroïsche daad een filmpje op Twitter zet en zich tot slot een glas witte wijn inschenkt om zijn zware werkdag af te sluiten, is er ook ontzettend veel dat hartverwarmend goed gaat in dit land.

Lees meer »

Deel jouw tips & ideeën 

Heb jij zelf ook tips, ideeën of een leuk filmpje om te delen? Stuur ze naar ons op door het contactformulier in te vullen & dan plaatsen wij het op de site!