Spelen

Wetenschapper(tje)

Laat de wetenschapper in je kind naar boven komen door deze leuke proefjes om samen met je kind te doen! Aangeboden door Museumkids.

Bewegen in thuisisolatie

War Child denkt mee als het gaat om 'bewegen in thuisisolatie'. Zij hebben 10 sport en spel tips voor jullie als gezin bedacht.

Spelen als gezin

XONAR doet haar best om in deze tijd de begeleiding en behandeling van gezinnen voort te zetten. Als ondersteuning voor de gezinnen heeft Xonar een speciale pagina op de website ingericht met tips en tricks. Hieronder het gezinsspellen boek gemaakt door dagbehandeling Xtra.

Gezinsspellen Boek Xonar
PDF – 901,7 KB 601 downloads

Maak je eigen speurtocht

Met de app Troovie maak je in een paar minuten een eigen speurtocht. Kies een avontuur, maak een route, plaats de opdrachten en de kinderen kunnen aan de slag.

Online zang en dansles

Houden je kinderen van zingen, dansen of allebei? Kinderen voor kinderen heeft online dans - en zanglessen voor hun!

Masterclassen!

Escaperoom maken in huis? Je eerste game bouwen? Een originele Varkentje Rund tekenen? In de bijzondere weken die gaan komen weten we één ding: alle kinderen van Nederland zitten thuis en hebben heel veel...TIJD! Hoe ga je die tijd vullen? Doe mee aan de Klokhuis Masterclasses! Je maakt dingen waar je anders nooit aan was begonnen, en leert dingen die je anders nooit had begrepen.


Verkennen

Verken de keuken samen met de kinderen met behulp van de Allerhande kinderrecepten. Eet smakelijk alvast!